OM
Redovisningsbyrå Excellent Numbers

Den lilla redovisningsbyrån med det stora hjärtat och engagemanget!

Jag som driver Excellent Numbers, Marie Nilsson, har jobbat i många olika företag och branscher sedan jag tog min ekonomi kandidat-examen 1995. De flesta företag har olika affärs/bokföringssystem, vilket innebär att jag arbetat i ett flertal olika.

Jag älskar att jobba med siffror, på alla omöjliga och möjliga sätt. Att analysera, göra mallar och rapporter i Excel, det är något jag formligen älskar. Och som ni ser finns ordet Excel även i företagets namn, Excellent Numbers!

Under mina år har jag jobbat som ekonomiassistent, redovisningsekonom och ekonomiansvarig på mindre företag. De senaste åtta åren har jag jobbat som ekonomichef/HR på en koncern som omsätter 140 miljoner.

 


Nu vill jag gärna hjälpa flera företag, med allt som rör både ekonomi och personal/lön, litet som stort, högt som lågt.

Mitt mål är att i framtiden kunna driva en helt digitaliserad redovisningsbyrå. Jag ser stora möjligheter i att kunna se och hantera information oavsett vart man befinner sig. Ingen ska behöva vara "låst" vid sitt skrivbord mellan 8-17 och alla i företaget ska kunna ha tillgång till samma, uppdaterade, information dygnet runt.


Idag finns det många bra lösningar som inte kostar skjortan, vilket gör att företag kan ägna sig åt det de är bäst på. Ingen ska behöva ligga vaken på natten och oroa sig över kvitton och vart man lagt dem, fundera över om någon faktura verkligen är bokförd och betald. Via sin mobil, om man nu prompt måste titta, ska man enkelt kunna ta fram all sån information och sen somna om och sova gott!

Behöver ni hjälp med något av det här?

Arbetsuppgifter inom redovisning

Personal- och lönefrågor är inte alltid så lätt. Lämna det till Excellent Numbers så slipper

du fundera över det!


Arbetsuppgifter inom lön och personal

Här på Excellent Numbers tycker vi att

det är väldigt roligt att lära oss nya

program och hitta nya lösningar

mellan olika program.


Om du inte hittar just ditt program här i bilden, så är det inga problem. Vi ser det mer som en utmaning att lära oss något nytt än något jobbigt.

 

Affärssystem, bokföringsprogram och övrig IT-kunskap

FÖLJ OSS


Den lilla redovisningsbyrån med det stora hjärtat och engagemanget!

KONTAKT

 Sågarvägen 3

197 93 Bro

  Tel: 0738-27 27 28

© All Rights Reserved